tisdag 24 augusti 2010

KATALOG

Jaaa, nu kom Ikeakatalogen :-) Den har jag väntat på, det va ju längesen de skulle släppa den stod det nånstans...
Så, nu har jag lektyren klar ifall jag inte kan sova inatt igen...

Jag va ute hos Pia innan, tro inte att jag kan va still och ligga pall när jag är sjuk... Stackars henne ifall hon blir smittad bara!! (Säg ifrån isf så får jag springa på Apoteket åt dig!!) Jag lånade en bok av henne som jag ska börja läsa. Skulle egentligen haft den om ett par veckor men jag tror inte jag kan hålla mig utan måste börja läsa ikväll!!

Usch va jag fryser, jag ska till Sunnerbo och tvätta snart, tror jag ska stå i duschen med SKITVARMT vatten emellan tvättningarna. Dags för en alvedon till kanske... Å så ska jag göra mitt honungsvatten, det va riktigt gott!!
När jag och farmor var ute och åt beställde jag en vegetarisk paj, det va väl vad jag trodde jag skulle få ner utan att tugga för mkt. Den va riktigt god men jag kunde inte äta allt. Men måste nog snart äta igen... KONSTIGT NOG har jag inte tänkt på mat EN ENDA GÅNG idag!! Det är inte likt mig!! Men jag får väl ta mig en pulverdrink och honungsvatten. Å hoppas jag är bättre imorn, för då ska jag lära upp en ny. Men HAN ska få lyfta för jag kan inte vrida huvudet!! Det ser ju skitdumt ut, ser ut som en stel gammal tant. Vrider hela kroppen om jag skulle titta åt sidan.

Ne nu sk ajag bege mig, Joppe är ju inte hemma än på nåra timmar. De har AW-möte. Se vad han får för schema. Om han jobbar samma kväll som jag eller inte.
Hmm, nu regnar det IGEN, jävla lustigt väder hela dan!! Men som sagt, myyysigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥