torsdag 21 april 2011

DOPPRESENT - CHECK

Jag velade ett tag fram och tillbaka om jag skulle sticka till maxi själv, fixa doppresenten och hämta paket. Men det slutade med alvedon och 1 timmes sömn... Men jag mår fortfarande illa. Sen masade jag mig upp och följde med ut, även om allt va fel. Håret ville inte som jag ville, inga kläder va bra mm mm. Ingen bra dag alltså. Men nu är skräp slängt, handlat klart, hämtat paket, fixat doppresent. Ååå va jag blev nöjd med den!! Jag skickade iväg kort t framkallning och jag hoppas det hinner komma innan nästa lördag. Annars har jag att fixa sen. Jag ska visa när jag fått hem det. Får inte det förrens nästa fredag :-) Hoppas Skrutten blir lika glad för det, en gång i tiden, som jag är haha. Men jag har ju en liten sak till som jag köpte i julas. Det ska han med få.

Jag ska ladda filmkameran för den ska med imorn + vanliga kameran. Brorsan ska allt få se hur han kör haha. Ja, det ska bli kul och se han in action. Den lilla pojken kommer fram i honom.

Tydligen är det inte bara jag som sover uruselt med mina drömmar. Jag sparkas och slåss visst en hel del med... Jag kanske får sova i Max säng inatt...

Nu ska grillen tändas :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥