torsdag 14 april 2011

PUST

Nu är det färdigstädat och klart, skönt!! Mina krafter är slut ändå ha jag inte gjort annat än ätit känns det som... Idag har jag beställt ett kosttillskott eller om det va proteinpulver? Det kanske är samma sak, vad vet jag? Jag ska ha det som ett mellanmål iallafall.

Tog ett varmt bad innan, jag hann med ansiktsmask och peeling innan det härjades och ropades mamma. Alltid något.

Nu ska jag se tjockisen i Du är vad du äter. Får man säga tjockis till nån? Anna Skipper gör ju det... Fast hade de inte varit tjockisar så hade de kanske inte varit med i hennes program? Hon hade gärna fått hälsa på mig annars och gett mig en utrensning i kroppen. Å sen är det ju Lyxfällan med ikväll om jag inte är helt ute och cyklar. Jag undrar om jag håller mig vaken tills kl 22... Jag måste va pigg och alert imorn när det är föreläsning. Det är den intressantaste föreläsningen på hela rehaben!! Å så gäller det att spetsa öronen till max för det är en dansk som håller i det.

Jag får bara köra med min bil tills imorn... Sen är det körförbud!! Tvättade bilen i helgen + hjulen med sommardäcken på, men då va visst två däck inte lagliga och de andra två precis på gränsen.

Waaaoooow, jag ser på vädret och shiiit va fint och varmt det ska bli :-) Solbrillorna redo!! Nästa vecka har jag ju påsklov från rehaben med så då är det solsängen som gäller, me like!! Antingen här eller i Skummeslöv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥