fredag 6 januari 2012

NJUTER

Jag har krupit upp i soffan och läser ToppHälsa, i köket byggs det med lego och inne på barnens rum leks det med petshopar. Dagen har gått i lugnets tecken. Vi har haft en väldigt skön dag måste jag säga :-)

Jag måste ju säga att jag har världens gulligaste svägerska. Hon ringde innan och hade hittat armbåg-handleds-knäskydd till barnen. Så nu blir det att åka skateboard så fort de sopat bort grusen här ute.

Jag va och handlade lite gotte tills ikväll. Lite skillnad mot hela kassen med frukt, som följde med hem igår. Idag blev det chips och lösgodis. Men det är ju allt fredag :-) Det blir ett glas vin till maten med. Barnen dricker alltid ur sina champagneglas på fredagar (inte vin dock haha). Ikeas champagneglas är bra till barnen.

Min vän M har skaffat en ny liten hjärtevän till familjen. Herregud så söööt han är!! Såg kort på han igår och den härligt lurviga, mysiga kisen vill jag borra in näsan i. Längtar tills vi får träffa honom!! Nu ska jag läsa lite till innan det är dags att vända kycklingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥