söndag 29 januari 2012

SÖNDAG

Irriterande för jag har försökt ladda upp inlägg från telefonen sen igår eftermiddag men det gåååår inte... Så nu testar jag från datorn istället.

Igårkväll va vi ute och åkte pulka/snowracer och grävde tunnlar. Så härligt väder!! Å så va jag och Max och köpte födelsedagspresent och utklädningskläder. Han ska strax på kalas till sin dagiskompis. Nästa helg ska han på kalas igen och då ska han vara utklädd och de kläderna sprang vi på igår av en ren slump. Han testade kläderna och de sitter perfekt!! Cooling. Sen hade vi mys i soffan, tänt massa ljus och satt under täcket. Chips och godis till Gladiatorerna. Max somnade innan ens halva programmet hade gått. Det är hans favoritprogram men vill han gå och lägga sig så hindrar jag ju inte honom.
Idag har vi med varit ute och grävt. Nu kan de komma igenom tunnlarna från flera håll :-)
Morr, klippte ju av de låååånga naglarna och så fort de blir lite kortare så kan jag ju inte låta bli att bita på dom :-( Men nu är ena handen iphonevänlig iallafall....

2 kommentarer:

  1. Kom att tänka på din huvudvärk... det kan ta några veckor innan din bl.tr medicin når sin fulla effekt

    SvaraRadera
  2. Tack för omtanken :-) Det va helt otroligt, från att ha haft huvudvärken från helvetet i flera veckor så tog det inte många dagar med blodtrycksmedicin innan värken va borta!! Sköööönt!!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥