måndag 21 maj 2012

VÅRAN HELG

South Swedish rally i fredags.
Det blev en del djupa spår...

Jag vet inte hur många timmar jag lagt ner för att försöka få iväg ett inlägg från telefonen. Det vill inte alls. Men nu så...
Helgen började ju redan i torsdags och då var vi iväg hos vännerna i Loshult. Grillning, spelade kort och kollade när Sverige åkte ur VM.
I fredags va vi på rallyt hela dagen och på kvällen åkte vi ut till stugan. Det var vi och Joppes föräldrar som var där ute och fixade med lite saker. I lördags va det fest hos vänner som har stuga där ute. Det gänget som vi umgås med på dom festerna är störtsköna!! Mycket skratt så det nästan krampar sig i magen☺ De har ett frågespel som vi spelar och nästa gång då ska tjejerna vinna!! Igår njöt vi ute i det fina vädret.
Träningen gick desto bättre förra veckan, 5,5 mil joggade jag. Denna veckan siktar jag på 3.

Idag ställde jag klockan på tiiidigt. Jag hade tid på vårdcentralen men innan dess sprang jag en mil. Å så måste jag ringa tandläkaren, min ena tand gick plötsligt sönder igår. Det bara lossnade en bit ovanpå den. Så nu är det som ett hål rakt ner... Jag som aldrig haft hål eller lagat någon tand förr, huuu.
Jag fick ju ett paket förra veckan. I det låg detta paket från Mer.
Det är sittunderlag, en kasse, mer på burk, flaska och tetra och snacks. Jag  vet vad vi ska hitta på när det är Mors-Dag♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥