torsdag 18 juni 2015

EN ÖNSKAN OM LITE DJUR UTANFÖR FÖNSTRET

Gårdagens eftermiddag spenderade vi ute hos vännen på landet. Det är ju så mysigt att titta ut från fönsterna så går där hästar precis utanför. Åt flera håll av husen går där olika sorters hästar och försöker vifta bort flugor med svansen. Det hade gärna fått gå hästar utanför mina fönster med, eller får, men det hade gärna fått vara någonannans. Istället har vi rådjur som äter på våra små buskar men det är ju fint det med, synd bara vi måste vara så stilla om vi vill ha de kvar ;-) Förra ägarna har nog haft får en gång i tiden, eller bara gärat in sina barn för det är fårstängsel runt hela tomten. Det som var längs framsidan har vi dragit väck men det andra sitter verkligen fast! Det har ju typ vuxit in i allt som vuxit upp sen den tiden. Men om någon granne skulle vilja ha sina får här så hade det gått finfint :-)

Iallafall, ungarna lekte ute i regnet och mammorna satt vid datorn, vi fick ihop ett bloggutseende tillslut, men det finns ju endel småpill kvar. Men först hade vi ju fått till det himla bra och det var klart.....så glömde jag ju såklart spara inställningarna så det var ju bara att börja om! Men nu skulle jag vilja ha lite sol och värme igen så vi kunde åka ut till ån och ta fina kort. Där är ju så vackert.
Max gick loss med kameran när vi stannade bilen.
Mamma titta hit!

Vi var inne och handlade inför midsommarfirande igårkväll. Det va nog lugnare än vad det kommer vara i affärerna ikväll. Men jag måste in ett snabbärende ikväll igen. Men innan dess ska vi till bror min, äntligen ska barnen få köra 4-hjulingen, speciellt Max har ju längtat efter det här! Så ska vi se om den går in i bagaget så den kan få följa med oss hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥