lördag 13 juni 2015

SKOLAVSLUTNING OCH PICKNICK

Gooood morgon härligt soliga lördagsmorgon! Idag ska rabatterna (blommor och ogräs) längs huset ryka! Ena sidan blandas kirskål med massa olika höga blommor, andra sidan är full med smultronsplantor och annan skit. Smultronen vill jag ju ha kvar men de får nog byta plats, det är ju inte lite plantor ;-)
Igår var vi ju på skolavslutning och så fint alla barnen sjöng! Så himla pigga och glada och några traditonella sånger. Det sorgliga var ju att säga hejdå till Theas fröken som de haft i tre år nu, hon är helt underbar! Men nu är det sommarlov!! Imorn kommer kidsen så då börjar vi lovet tillsammans. Jag vet en som kommer vara helt överlycklig att ha de större hemma hela dagarna. Massa bus :-)
Sen åkte vi vidare till en vän och hennes tjej för picknick vid lekparken. Premiär för gungan och det var en rolig pryl haha.
En riktigt mysig eftermiddag och barnen somnade i sina vagnar på tillbaka vägen så vi mammor tog en kaffe i solen innan vi körde hemåt.
Det blev grillat vildsvin till middag. Yummi!! 
Imorse va rådjursmamman tillbaka och snart kommer hon väl med sina bebisar med. Så mysigt med en liten rådjursfamilj på baksidan :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥