söndag 7 juni 2015

VÅRAN LÖRDAG

Här sitter vi lättklädda ute i blåsten och väntar på solen. Gaaaah, jag önskar mig lite mindre blåst och lite mer sol! Men när den väl kommer fram är det ju hur skönt som helst!

Igår var vi hos våra underbara vänner G & T vi käkade mat och drack lite vin. Första gången jag inte körde hem på 1,5år! Det är så skönt att vara där ute på landet och barnen hade hur kul som helst och vi såg knappt röken av dom. Å vi satt och tjabbade om allt och inget.
Jag tog in en bukett syrener igår innan vi körde och det luktar så gott bara vi går in genom ytterdörren :-)
Den lilla kaninen har bott in sig bra och de är så söta tillsammans. Linus gjorde en liten utegård till dom när han tog ner hundgården. Vi fick bara säkra runtom så den lilla inte kommer igenom gallret.
Den lilla damen vill inte göra annat än stå! Tur hon har så starka nypor för hon håller ju sig uppe överallt :-) Alla barnen åkte gräsklippare igår och Tuva sprallade och skrek när hon såg den och tyckte det var toppen. Sen gick hon barfota i det nyklippta gräset och satt och kände på gräset hur länge som helst. En helt ny upptäckt. Ja, igår var det verkligen en fin dag på alla sätt och vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥