måndag 8 juni 2015

SOMMARLOVSLÄNGTAN

Måndag och sista "rutindagen" innan höstterminen börjar igen :-) Asså sååå skönt det ska bli med sommarlov, jag har nog aldrig sett fram emot barnens sommarlov som jag gör nu!! Kanske för att vi har en bebis... Sen börjar ju sommarschemat med barnen med. Men vi börjar med sommarlov nästa vecka när de kommer igen, love it! Någon som förresten vet vart Sommarlov (barnprogrammet) spelas in i år? Kanske skulle åkt dit.
Men nu, nu är det måndag och sista måndagen för den här terminen. Å Tuva sover och jag dricker latte. Ska till vårdcentralen om en stund för nu har hostan suttit i så länge så nu har jag nog hostat sönder en muskel. Det har jag gjort en gång förut och det gör så in i helvetes ont så det är inte klokt! Då kunde jag varken skratta eller komma ur sängen. Så nu skulle de lyssna så det inte är lunginflammation eller något annat. Å ta en Ipren.... Men nej, det gör jag inte. Dels gillar jag inte piller och sen är det ju något i dom som mina njurar inte gillar. Jag hämtade ju ut blodtrycksmedicinen men den är fortfarande oöppen. De ska få kolla blodtrycket idag igen, det kan ju blivit bra igen ;-)
Igår var vi på 1-årskalas och 27-årskalas, ett brorsbarn och en bror som fyller/har fyllt år. Å pappa hade tagit med rabarber till oss så igår gjorde vi 3e omgången saft. Thea tog lite av saften imorse och frös ner till glass så det ska vi smaka i eftermiddag. Säkert aningens sur eftersom det inte är socker i den ännu...

2 kommentarer:

  1. Det spelas in i Malmö i år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack :-) I år igen. Vi va där för två år sen så då hittar vi ju haha

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥