måndag 1 juni 2015

SOMMARLOV RUNT HÖRNET

Hej hej JUNI! Galet att det är skolavslutning nästa vecka. Hade vi haft lite sol och värme innan hade jag ju kommit i sinnesstämning men nä, det finns ingen sådan så det känns bara....konstigt... att det är sommarlov runt hörnet! Men det ska bli riktigt skönt faktiskt, nu är barnen här och det är sista skolveckan och nästa gång de kommer har vi sommarlov! Vi slipper ställa klockan, det är ju det bästa. Å starta mornarna med Sommarlovsmorgon på tvn. Jo, längtar, det gör jag :-) Men först ska vi ha klassträff i veckan och så ska det vara avslutning med en massa tårar (det blir det alltid, jag hatar avsked) för Thea ska inte ha sin fröken mer. Hon slutar ju 3an och Max slutar 1an.
Igår invigde vi den nya lergrytan, vildsvinsstek som blev helt kanon! Det är tur den lilla familjemedlemmen äter allt! Å med stor aptit, den dagen hon inte äter vår mat, då är det nog något fel på den haha. Hon äter ju lika mycket som de större gör.
Så testade vi det här, det har vi inte gjort innan, men det var jättegott! Bubblig Black Tower.

Inatt sov Tuva 12 timmar, det har aldrig hänt innan. Hon brukar vakna runt halv 6-6 och då lägger hon sig halv 9-9. Men igår somnade hon 8 och sov till 8! Tänk så utvilad jag kunde varit. Ooooom jag inte behövt lägga på täcket ungefär 1g i timmen och stoppa i nappen ibland. Jag ska testa med långärmad o långbenad pyjamas inatt, se om det hjälper.

Å motion då? Jo tack, det har jag fått mig idag med! #%+}{ hund alltså! Jag tar alltid Tuva på magen och de i koppel annars men nu sov hon och jag skulle bara släppa ut de en snabbis. Jodå, den sketans hunden såg sin chans och stack under altanen DIREKT, men jag vet ju vart jag hittar honom 99% av gångerna han rymmer - i grannens inhägnad till sin hund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥