onsdag 10 juni 2015

IBLAND ÄR FACEBOOK BRA

Det är ju en lika fin morgon idag, som det var igår å då tar jag till vara på solstrålarna medans bebis sover :-) Dagens motion är ju redan avklarad...gggrrrr. Säger inget mer än hundar! 

Igår byggde mannen om och till hundgården så det blev jättebra. Förra veckan lyckades ju Maister gräva sig ut men det ska vara fixat. Å gräva sig ut från vår tomt? Då hade han nog bara en sketans tur eftersom det är sten precis ööööverallt! Alltså ibland är ju Facebook bra, nu kollar jag ju inte där själv så ofta men vänner var uppmärksamma. Som sagt, Maister grävde sig ut och var borta i flera timmar. Vår fasa är ju att han ska springa ut på 23an och vad gjorde han den gången? Jo, han hade varit på 23an och som tur är så är där ju vägarbete nu så bilarna kör väl hyfsat "sakta" men folk tutade bara på honom när han irrade runt på vägen med svansen mellan benen. Sen fanns det en vänlig själ som tog honom och åkte till veterinären och kollade chippet. Men innan dess hade hon lagt ut honom på FB och kollat vems  han var och då ringde och smsade ett par vänner o frågade om han va hemma. Å då var jag i byn för att hämta hem barn så det var ju bara att plocka med sig hunden med. Men då började tårarna komma när jag såg honom, han kunde ju lika gärna varit platt! Hur arg jag än kan vara på honom och hur gärna jag skulle vilja strypa honom ibland så är han ju ändå mannens hund! Å då tillhör han ju familjen - vare sig jag vill eller inte.

Idag damp det ner en ToppHälsa i lådan och igår en mama, de ligger så fint i en hög under bordet olästa. Kanske skulle ta o plöja lite i högen nu när hon ändå sover.

Å så kom det ett anställningsavtal och igår massa mejl så jag måste installera min nya jobbmejl med. Å så kom inbjudan till kickoff.... Vi ska vara på mässan 10 vilket betyder att vi måste åka på fredagen!!!!! Vilket betyder att jag ska sova från Tuva i två nätter! Så länge har inte ens jag o Linus varit ifrån varandra sen vi flyttade ihop. Vi har sovit ifrån varann en natt och det va när jag låg på BB. Usch det här blir jobbigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥