måndag 12 oktober 2015

KALASEN SLUT FÖR DET HÄR ÅRET

Morn morn! Ny vecka här och den är än så länge inte så uppbokad, det är ett par saker i kalendern så det känns skönt :-)
Jag somnade aldrig imorse (efter jag kom hem) innan jag skulle väcka barnen men snaaart får jag få och lägga mig. 
En kopp ingefärste för att värma upp kroppen. 
Igår hann jag och Max fixa med lite ärenden innan vi hämtade smörgåstårtorna och då hade jag den snygga koftan på mig. Sååå skön! Älskar att det är fickor på den men den är lite i längsta laget på mig.
Satte fram mina Enjoy candels på bordet
Jag älskar dom!! Såg att de fanns som doftljus nu med. Tänk att jag aldrig mer ska behöva glömma ljusen och ändå kunna då doften! Kan det bli bättre? 
Sen trillade gästerna in och med dom paketen. Tuva fattade galoppen direkt, både att de va till henne och att det fanns något inuti pappret. Bägge större barnen trodde det va en gitarr i det stora paketet meeeen det va en tripp-trapp-stol från Stokke :-) Helt perfekt! Men när Tuva hade fått sitt minipiano va hon nöjd! Det va första paketet hon öppnade så resten va bara bonus ;-)
Sen dukades det fram smörgåstårtor, mmmmmm så gott!
Tuvas faster hade gjort tårtan. Visst är den fin? Å sååå god! 
Det märks att hon kan det där!
Nu är våra kalas över för det här året och det är vi glada för! Funderar på att strunta i dom i fortsättningen, det blir ju så många kalas hit och dit och så blir det så mycket folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥