måndag 5 oktober 2015

VAJSANDE BLODTRYCK, KASS DOKTOR O NÅGON SOM VET?

Jag bara älskar denna koftan! Har den dagligen nu i mellanläget på höstens väder. För varmt för jacka och för kallt för att vara utan. Pssst, i oktober är det 20% rabatt på koftorna. Jag har visat alla 3 i ett inlägg längre ner.

Bah, nu har jag krupit ner under täcket för jag är snortrött. Vet inte riktigt varför egentligen men jag sov lite som en kratta inatt medans resten av familjen sov hur gott som helst. Linus är och tränar och barnen har lagt sig efter sagan så då passade jag på och lägga mig med. Jag kan ju alltid ligga och pilla på telefonen en stund. 

Fick mejl av min njurdoktor och vi får inte riktigt bukt på mitt blodtryck men nu kan vi inte göra så mycket. Undertrycket är för högt och övertrycket är för lågt och jag äter bara en halv tablett. Skulle det sjunka mer skulle jag bara bli yr så det får allt va så här. Det värsta är ju att det tar stryk på njurarna, men vad göra liksom?
Sen har jag och barnet som va hemma från skolan idag varit på vårdcentralen. Asså det va den sämsta doktor jag varit med om! Jag tror vi va inne i rummet som längst 1 och 1/2 minut! Han kände på magen och sa köp det här på Apoteket. Sen skulle vi in på labbet. Då ställde jag ju lite frågor men hon visste ju ingenting och sa att jag skulle frågat doktorn, eeeh, jo, men jag hann inte! Han hade så jävla brått. Å väl på Apoteket kunde vi inte köpa det han rått oss till ändå eftersom barnets ålder inte stämde in... 

Sen pratade jag med sjukhuspatienten som hade varit på operation idag. Phu va lättad jag är ändå att det inte var värre än det va! Barnen frågade idag om h*n skulle dö och att de orkade inte med det för det hade räckt att en hade dött redan. Å då syftade de på min farmor som dog nästan exakt för ett år sedan. Men ingen ska dö! Inte inom det närmaste iallafall :-)

Jag har ju börjat lägga in inläggen under kategorier, men undra om jag kan gå tillbaks och göra det från början? Någon som vet? Eller då hamnat de inläggen längst fram om jag uppdaterar dom?

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥