måndag 19 oktober 2015

NU JÄKLAR BÖRJAR DET RIVAS!

Hejhopp och godkväll! Jag har verkligen inte haft tiden att skriva idag. Varit påväg flera gånger men det har alltid kommit något annat ivägen☺ D va här ikväll och kallade oss senila familjen som får ha allt uppskrivet i kalendern. Jo,  så är det. Jag kollar i den flera ggr om dagen så jag verkligen inte glömmer något.

Min morgon började med en springrunda, tog Maister med mig och gav oss iväg till skogen. Sen städade jag klart det vi inte hann igår och sen kom lekdejten. Tuva hade sin vän som hon träffat sen de va bebisar, här. Å hennes mamma med såklart☺
Sen kom de stora ♥:anen hem och någon liten flicka blev ju alldeles till sig av lycka.
Igår blev jag så sugen på våfflor så det gjorde jag till mig och Tuva till lunch. Hon gillar det med, speciellt grädden!
Den här högen alltså. Bara bröllopskort! Jag ska göra lite till imorn när Tuva sover.


Så här låg gossen i eftermiddags. Han fick melonlack, istället för bananlack, har aldrig hört talas om det innan så det testade han, men det va ingen hit.

Linus började riva väggen från tv-rummet och in till köket. Vilken fin trävägg det fanns bakom☺ Å en gammal dörr. Kaminen har vi plockat väck och det va en som va och köpte den idag. Nu börjar det, inte länge tills köket kommer☺ Men något som är närmare än köket är dagisinskolningen....... Gulp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥