onsdag 28 oktober 2015

VI LEVER I ETT KAOS

Nu är jag nöjd! Jag har suttit och fixat med det jag ska framför datan medans Tuva sover så nu kan jag slappa en stund. Meeeen jag får ju passa på att uppdatera när jag ändå sitter vid datan☺ Jag har fortfarande inte hittat någon app på telefonen så det är skit.
Men det har hänt enheldel både hemma och med mig☺ Vi är under inskolning på förskolan och det går finfint, även om den lilla hönan helst skulle vilja vara med sin mamma hela dagarna och jag med henne, såklart!
I helgen revs väggen och vi bor i ett enda kaos! Vi hade fått lite ordning innan skafferiet och det sista skåpet togs ner, men nu - voijne voijne. Taket har börjat reglas upp och det ska upp nytt tak med spottar. Jag och Tuva flyr i helgen så mannen får jobba ostört☺ Men nu, nu diskar vi i badkaret och kylen står mitt i rummet. Tur det är en kort tid för jag får panik på allt stök.
Så här såg den väggen ut före. Så jävla skönt att slippa detta köket. Det kommer bli bra när det är färdigt. Köket kommer nästa vecka så hela nästa helg ska här monteras kök! Tur vi får hjälp☺
Men detta är ju på ytan, inuti mig finns ändå ett lugn, allt flyter på och jag är lycklig♥

2 kommentarer:

 1. Du ville ha app-tips. Jag har en Galaxy S6 och de få gångerna jag bloggar från mobilen gör jag det med appen Blogger. Jag är inte riktigt överens med den när det gäller bilder. Man kan tydligen bara ha en bild, och då sist i inlägget. Kanske någon annan har en bättre idé. Om du hittar någon kan du inte skriva det hos mig? Bloggar sällan med mobilen, men skulle kanske göra det oftare om jag hade en fungerande app :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar på din kommentar hos mig

   Samsung har en bra Facebooksida, men det är väl egentligen inte de som supportar den appen, det är väl blogger.com...

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥