torsdag 29 september 2016

JA, DET GÅR VERKLIGEN I ETT :-)

Idag började föräldrautbildningen i Växjö och den va väldigt intressant. 5ggr är den och det är nya inriktningar varje gång. Spännande :-)
Svängde inom Donken och hör och häpna! Jag bytte ut BÅDE mc feast och cola!! Det blev QP och fanta haha. Har nog aldrig hänt ;-)
Jag hämtade tjejerna på förskolan och skolan och vi åkte till tandläkaren. Thea hade tid och de fotade och kollade lite sen fick vi tid till specialist om några veckor för det ska visst både dras ut tänder och eventuellt tandställning. När tandläkaren skulle lägga fluor så flyger Thea ur stolen och frågar vad hon har i handen, det såg ju ut som en stor spruta. Jag sa till dom ni kan ju gissa hur det blir att dra ut tänder. 
Sen gjorde vi kalops till middag innan det va dags att åka på gymnastiken. Med andra ord blev det inget jobb idag då jag hade öppning och slutade tidigt. Det blir väldigt tight om tid i och med att föräldrautbildningen ligger några mil iväg....
När Thea va på gymnastiken så passade jag på att kunna sitta ner i lugn och ro med kusinen och prata. Herregud så skönt att bara kunna prata, vi 2 utan alla barnen runtomkring :-) Å så fick jag tvätta en maskin tvätt.... Prisa Gud för regnet som kommit nu i 2 dagar haha!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥