söndag 18 september 2016

ÖVERRASKNINGSMIDDAG OCH NY FAMILJEMEDLEM?

Igår körde vi ner till Skåne för att överraska svärfar för han fyller år om en vecka. Å vi vet ju hur upptagna alla jägare är så här på hösten så då får vi passa på så länge det finns en jaktfri dag i kalendern ;-)
 När vi kom ner så blev det frallor och kaffe och Tuva fick lådan med leksaker så hon va nöjd :-) Sen va det ju det att vi skulle få med oss svärfar iväg med. Svärmor sa att vi kom ner för vi skulle titta när Linus syster tävlade med sin hund. Sen hade Tuva bestämt att farfar skulle följa med och titta på hundarna med men det tyckte inte han, så då fick han ju veta att vi skulle ut och äta sen ;-)
Vi åkte till Lund och tittade när hon sprang en tävling med Nellie och sen åkte vi vidare in i stan. Vi fick lite sightseeing innan det va dags att mötas upp vid restaurangen.
 Restaurangen heter Stäket och va jättemysigt. Vi satt nere i en källare.
 Vi beställde fondue allihop och det va fri påfyllning av allt. Utom drickan då haha.
 6 olika såser, pommes, fläskkött, nötkött och kyckling .
 Jättegott! Tuva har inte haft så bra aptit på ett par dagar men där åt hon! Massa pommes och nästan en skål bearnaisesås själv ;-)
Till efterrätt blev det tre tryfflar och en flädercider.
Det va jättetrevligt och jättegott och jag hoppas svärfar blev nöjd! Det enda som fanns att anmärka på var huschefen som skrämde slag på Tuva!! Hon satt och åt så kom han förbi och började prata med henne, hon sträckte direkt armarna mot mig och sen började hon storgråta haha. Stackarn, undra hur han kände sig. Sen när hon skulle på toa och han kom förbi sa hon flera gånger "nä ta Tuva". Lilla gumman, det är ingen som ska ta henne :-) Men det är skönt att veta, hon går inte till främlingar!

Idag har vi varit inom mannens farmor och farfar och hälsat på. Tittat på kycklingarna och pratat. Å nu när vi ska hem så ska vi visst bara in och kolla på en eventuellt ny familjemedlem... Troligtvis är vi ytterligare en i familjen om typ 30 minuter för det kan jag se om jag tittar i bagaget som är utrymt ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥