lördag 5 november 2016

FIN SKOGSVÄG MEN KASS FOTMASK

Vilken härlig dag! Lite duggregn emellanåt, ingen blåst och inte kallt. Perfekt att vara ute i skogen! När vi skulle svänga in från stora vägen in till gården där vi har samlingen för älgjakten så såg vi en älg tjur. Tyvärr stod den på grannmarken ;-)
Denna pinnatjur sköts i första drevet sen blev det inget mer. Tuva och hennes farmor kom ut så Tuva fick se en älg. Jag gick 3 drev och fick ihop över 18 000 steg men en jäkligt ond rygg på köpet. När jag vilar går det om men när jag rör mig gör det ont, brukar det inte bli lindrigare när man rör sig...? Jaja, imorn följer jag inte med ut för jag ska vara hemma med barnen. En liten donna har haft feber så vi får se om det går om imorn. De andra två har knappt synts till för de har nog flyttat till grannarna ;-)

Minns ni att jag gjorde en guldfotmask förra veckan? Det stod på kinesiska och skulle vara någon karat guld i den, skrolla tillbaks ett par sidor om ni inte minns. I vilket fall - köp aldrig den!! Totalt värdelös för det blev bara att huden flagnade lite på tårna sen hände inget mer. Jag är mer ute efter att bli av med det hårda på hälarna. Har ni någon fotmask att rekommendera? Jag ska ju snart till ullared så jag kör på min favorit annars- Babyfoot. Barnen gillar den med, de vill gärna pilla bort den flagnade huden ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥