torsdag 17 november 2016

JAG ÄR IMPONERAD!

Ja, jag måste säga att jag är imponerad - av mig själv :-) Nu har jag målat klart sovrummet jag har bara taklisterna kvar, det blev riktigt bra faktiskt! Nöjd med min egenblandade färg är jag med, lite mjukt gråblå även om det inte riktigt va den färgen som va i mitt huvud. jag tänkte lite mer grå men detta blev riktigt bra.
Igår när jag körde hem ringde mannen och sa att det blir nog bäst om jag köper renoveringstapet och tar på ena väggen. Där sjönk hoppet om att få klart sovrummet för vem sjutton skulle tapetsera.... Vi hade ju aldrig gjort det innan. Men jojomensan, vi gav oss på det och det gick riktigt bra. Jag tog valvet och när mannen såg detta sa han bara Du skulle ju tapetserat hela väggen! Att du va så händig visste jag inte :-)
Ne det visste minsann inte jag heller!! Jag måste ha fått den ådran med tapetsering av min händige pappa :-)
Idag va det bara att måla klart.
Jag hade ju bästa hjälpredan, den lilla febriga 2-åringen... Hon vispade färg, målade golvet och våra fötter :-) Tur det är färg som är lätt att tvätta bort.
Nu är jag helt färdigmålad på väggarna jag ska bara ta listerna uppe vid taket med.
Då kom nästa projekt, jag skulle ha skenor i taket till gardinerna och det helst igår! När vi öppnat första paketet så tänkte jag packat ihop resten och kört och lämnat tillbaks till Ikea men nu sitter faktiskt skenorna uppe. Gardinerna ska hakas på imorn :-)

Jag hade velat ge mig på tvrummet med men där måste spikas upp gipsskivor först och det får nog någon som kan göra...

2 kommentarer:

  1. Mycket fin färg, kommer bli så bra när allt är på plats 😊

    SvaraRadera
  2. Snygg färg. Kul när man upptäcker sidor hos sig själv som man inte trodde att man hade. :)
    Ha det gott,
    Kram Anne, http://liteuppochner.blogspot.se/2016/11/igar-idag-framtiden.html

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥