torsdag 3 november 2016

MÖRKRET HAR DUBBLA KÄNSLOR

Hej hopp! Det blev ju inget av den därra snön som kom, på gott och ont☺ En fördel med att det är nysnö är ju att det är lätt att spåra, både som nu i helgen när vi ska ut och jaga - vi ser om där är djur men även så ser man ju om det varit någon och gått i ens trädgård. Jag tycker att mörkret och hösten är skrämmande pga inbrotten som jag har fått för mig ökar då. Men annars älskar jag mörkret och myset som det för med sig så det är dubbla känslor.
En annan sak är clownerna (hittade bilden på nätet), nu har jag inte hört något om det på ett tag, kanske för att vi inte har tidning? Har det minskat? Men i alla fall, jag tycker inte de där clownerna har något positivt med sig och jag ser ingen glädje i dom. Jag skulle nog skita ner mig om jag fick se en i fönstret!

Hur känner Du för mörkret? Mysigt? Skrämmande? Jag satt och kollade efter hemlarm och hamnade HÄR
Ett hemlarm ska passa alla i familjen; barnen, föräldrarna, men även mor och farföräldrar som kommer på besök ska enkelt kunna använda systemet utan problem. Till skillnad från de flesta villalarm som är trådbundna så är hemlarmet oftast trådlöst och kräver inget större ingrepp på bostaden. 
Driftsäkra trådlösa hemlarm monteras och driftsätts på dagen och kopplas säkert upp till vår larmcentral via IP, telefon eller GSM. Både rörelse- och kameradetektorn bevakar stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott. Om vi på bild, via kameradetektorn, kan bekräfta inbrott kontaktar larmcentralen polisen. Vid en utryckning utför väktaren alltid en kontroll av bostaden. Med hjälp av din nyckel kan vi snabbare ta oss in i din bostad om olyckan är framme.
Ett hemlarm är en liten investering för en stor trygghet. Vi skräddarsyr alla våra hemlarm så att de ska passa just din bostad. Via datorn eller mobilen kan du sedan övervaka ditt hem var i världen du än befinner dig för stunden. Larmcentralen är en mycket viktig länk i vår ambition att ge dig en ökad känsla av trygghet. Våra operatörer är uppkopplade dygnet runt och hjälper dig vid alla tänkbara situationer.

Det lät bra men mest kanske de var för bevakning av företag.

1 kommentar:

  1. Vi har verisure och är väldigt nöjda såhär långt :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥