måndag 14 november 2016

MASSA ENERGI TILL FIX OCH RENS

Här är vi hemma sista smittsamma dygnet så nu har jag tagit tag i Tuvas rum. (Känns konstigt att behöva vara hemma när vi känner oss ok) Jag har sorterat ut leksaker så nu finns det lediga backar till julklapparna och byrån sorteras ut på kläder. Tömde kistan igår där jag bara lagt ner för små kläder innan men nu är den fylld igen med kläder som är för stora! Nu har jag koll på vad som behövs, eller snarare inte behövs, till henne i Ullared ;-) Jag ska ta tag i hennes vinterlåda i hallen med sen är hon klar med inventeringen. 
Nu vill jag bara möblera om våra sovrum, måla och sätta upp lite hyllor med ;-) Om jag varit riktigt stark och kunnat fixa lyften själv så hade jag gjort det med. Ur den här sjukan kom nån sorts energi.... Jag ska iallafall sätta upp kojan som sitter fast i taket, jag tog ner den förra året men nu ska den upp för jag tror hon uppskattar den nu. Sitta där i och läsa och leka.
 Vi kan vara ute i skogen iallafall, där smittar vi ingen! En glad skitunge som vi är glada att vi fått bli föräldrar till!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥