torsdag 19 november 2020

LIGGER I LUND

 Här ligger jag i ett blåsigt Lund, egentligen skulle jag legat på uppvak nu men operationen blev uppskjuten för det är ont om narkospersonal. Jag har sovit och jag har hunnit lugna ner mig, tur för personalen😉 Jag kom hit igår och träffade undersköterska, doktor och sjuksköterska och blev inskriven så inatt har jag sovit på patienthotellet. 

Nu tycker jag att de kan ta ner mig efter lunch, jag tycker operatören måste ha mat innan han grejar i mitt huvud så han inte darrar haha. Jag börjar bli hungrig så det är ju tur att jag bara ligger.... 

Min utsikt igårkväll, ett tomt Lund från denna sidan. Men när jag kom upp här på dagvården imorse så hade jag hela staden som utsikt och det lös så fint.
Jag hade lyxen att ha dubbelrum igår för då kunde jag ligga i den ena sängen och vila på eftermiddagen och sova i den andra på natten. Jag var tvungen att ha renbäddat när jag hade "steriliserat" mig i duschen. Jag fick duscha sterilt både igår och imorse så jag undrar när jag ens kan kamma ut håret, jag kanske ska be han raka av allt när han ändå håller på....
De har packat ner mitt nässpray i korgen till uppvaket så det va ju snällt att jag inte behöver riskera att kvävas😅

Nähä nu ska jag fortsätta vänta ut tiden och hoppas det blir gjort idag för än så länge är det planen. 


2 kommentarer:

  1. Åh Lotte är du i Lund och du är kanske opererad nu när jag tittade in hos dig. Du skriver säkert när du piggat på dig, du modiga och starka kvinna, ofta klarar vi mer än vi tror. Inte för att jämföra med ditt huvud men jag bröt mitt ben för många år sen och jag klarade av det med ryggbedövning vilket jag tvivlade på mig själv.
    Krya nu på dig efter ingreppet. Stor Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hade ju hoppats att jag låg på uppvak haha, ny chans snart :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥