måndag 22 februari 2021

EN HJÄRNTRÖTT VECKA

Hej hopp, jag lever! Det var bara lite mycket på jobbet förra veckan, den veckan vi har APT och andra möten och långa dagar kommer jag nästan inte ifatt trötthetsmässigt förrens på helgen så nu är jag på banan igen. Vi skulle haft en tidrapportering där vi kan kolla hur mkt tid som egentligen läggs på barnen och hur mycket tid som går åt på möten, planeringar och utbildningar och annat. Eller skulle vi haft likadant hemma kanske med hur mycket tid som läggs på telefonen? 

Även om jag är trött och tung i huvudet så får jag in mina träningspass, varannan dag joggar jag och varannan har jag kört styrka hemma blandat med några vilodagar. Igår var jag ute 1 mil och det kändes riktigt bra ändå jag hade träningsvärk i låren. 

I söndags när det var allahjärtansdag väckte Tuva mig med en present och fruktfat, hon ville gärna gjort kaffe med men där vill jag hjälpa henne.
Det kom ju ett rejält snötäcke igen som var svårt att gå i på lunchen....
Tuva gjorde semlor till familjen♥
Jag var i Växjö med Thea hos en arbetsterapeut och då var vi inom Åhléns outlet innan vi körde hem, jag fick presentkort där av jobbarkompisarna när jag fyllde år. Jag köpte doftljus, en stor rund spegel till hallen och lite annat.
Sen har vi hämtat ett tyngdtäcke till Thea som pappa och Lena hjälpte mig att köpa så nu hoppas vi hon ska sova gott. En annan behöver inte tyngdtäcke för att kunna sova.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥