lördag 13 februari 2021

PULKAÅKNING OCH LITE HUDVÅRD

Innehåller reklam för Eleven SE


Idag har vi varit med vänner i Lönsboda och åkt pulka, Oliver gjorde en vurpa och fick näsblod sen var vi hemma hos dom och grillade korv och drack kaffe. Barnen lekte och vi tjattrade ikapp. När vi kom hem packade mannen och Oliver ihop sig och åkte ner till svärmor och svärfar. Jag joggade 4km innan jag hämtade pizza och räksallad, vad gör man när kocken åker iväg😉

Igår vaknade jag 3.30 och kunde inte somna om så vid 4 gick jag upp och tränade ett styrkepass i tv-rummet annars skulle jag ändå upp 4.35 så det passade bra. På kvällen hade Oliver bestämt tacos, Tuva chokladfondue och så hade vi hämtat min födelsedagstårta jag fick från maxi så det va riktig matkoma efteråt.

Idag var jag och hämtade mitt paket från Eleven  som jag hade beställt i veckan. Mitt rengöringsvatten tar av någon konstig anledning slut vääääldigt fort! Jag har en tonåring som får egna men det är visst alltid mina grejer som används. Jag vet inte hur många flaskor jag köpt för den tar mascaran och allt direkt. Kanonbra!

Nu hade min nattkräm tagit slut så jag kollade runt lite vilken jag skulle köpa. Jag är ju väldigt nöjd med mitt snigelserum så jag ville fortsätta på samma tema så jag testade denna. Jag har ju blivit av med min torra fläck som jag hade i flera månader ovanför ena ögonbrynet, min jobbarkompis sa att man får såna fläckar när man blir äldre. Phö, nu är den väck! Känns inte alls längre och det är tack vare peeling och bra krämer!

Nu ska vi ha tjejkväll här och Tuva vill se Mello så det kan hon väl få, själv är jag inget fan av det.

1 kommentar:

  1. Mysigt ni har det förutom lille Oliver som slog sig stackare. Åh det är en bra bit och köra för din man men jag vet att på de hållet har de ingen snö och tala om. Har ju min släkt där runt om också. Tänk jag har aldrig använt nån kräm haha, förutom till händerna och min prorasis, men inte i anisktet. Ha, ha ja men inte i din ålder med sådana fläckar om så där tjugo år, då kommer mycket men det är ju skönhetsfläckar!! Ser inte mellon mer än på en minut på play, men gillar Frida från Ystad och Anna B har varit med och skrivit låten som är en av min favoritmusiker. Ha en fin Alla hjärtans dag. Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥