måndag 1 februari 2021

TUR VI HAR SNÖN!

Nu hänger jag inte med i dagarna här när alla är hemma, vi gör samma saker varje dag, är ute och går med barnen, går med hundarna, åker snowracer och äter där emellan... typ.

Det är sååå fint när solen lyser❄
Mot pulkabacken
Herregud vad de har åkt! Jag och Oliver gick dit idag och jag åkte bakom honom sen "sladdade han av mig" en gång och jisses vilket härligt skratt han hade❤
Vad händer imorn då? Tja, samma sak haha. Thea har hemundervisning på tisdagar så det kan hon vara med på iallafall. Det är en himla tur vi har snön vad sjutton skulle vi gjort om det regnade hela dagarna? Suttit inne och gått varann på nerverna? Vi spelar väldigt mycket skipbo med Tuva för det älskar hon.


2 kommentarer:

  1. Vackert ni har det och skönt du inte fått det så häftigt den den coronan. Många blir rejält däckade andra som en förkylning olika falla ödets lotter.
    Hoppas ni snart är helt pigga och återställda igen så vardagen blir sig likt. Ska du testas igen innan du börjar jobba igen? Krya på er/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä jag är nöjd över min variant över corona haha. Det blir inget jobb för oss denna veckan men på måndag hoppas jag vi är på gång igen :) Nä man testas inte mer utan går på allmäntillstånd och lättare symptom och helst frisk 2 dagar innan.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥