måndag 29 mars 2021

FORTSÄTTNING PÅ FALKENBERG STRANDBAD

Fortsättning; 
Efter middagen gick vi upp till rummet och delade en flaska vin, tittade lite på tv och spelade kort. Vem var lika trött igen🙈 22.30 sov jag... På söndagen fick vi sova lite längre då ringde klockan vid 8 för vi hade bokat frukosten vid 9.
Alltså den var magisk! Rullade vi ut från middagen så var detta snäppet värre...
Servicen var kanon och det kändes riktigt lyxigt. Frukosten serverades med vid bordet och de kom och tittade till oss till som tätt och frågade om vi ville ha något mer.
Överallt fanns det utrymmen till att sitta och prata och bara ta det lugnt.
Långa korridorer med många rum.
Allt kändes väldigt maffigt och påkostat.
Det enda som var bättre på Ullaredshotellet var storleken på rummet. Där var mer utrymme, bord, stolar och riktig bänk. 
Jag sov såååå gott i denna sängen och ville knappt stiga upp.
Utsikten från vårt rum var ett poolområde. Innanför glasfönsterna var pool med bar och vilosängar. Bubbelpoolen är nere till höger och i ”växthuset” kunde man sitta och slappa. På sommaren måste det ju vara magiskt att kunna ligga ute vid poolen i solsängarna.
Jag glömde ju ta kort på utsikten från restaurangen så vi fick gå ner till havet när vi checkat ut, det blåste och regnade och var allmänt kallt.
Vi begav oss hemåt nöjda och glada, stannade till hos min jobbarkompis i Timsfors för hon hade kläder till barnen, glömde kläderna men fick en paprikaplanta😅 
Skönt att vara borta men hemma är ju bäst❤️ Nu har jag och de små påsklov, Thea är hos min bror, idag kommer barnens farmor och ska ha barnen för jag ska till Växjö och serva bilen. Jag ska boka tid för att byta till sommardäck och hoppas på en tid att sterilisera Pym denna veckan med. 





2 kommentarer:

  1. Så härligt ni haft det man behöver den där avkopplingen allt emellanåt. Det är så trist för alla företagarna i den här tiden va de förlorar pengar och där måste ju va en hel del permitterade, alla behöver ju sin inkomst för att leva. Då hittade du kankse lite trevlig inredning. Snart stundar påsken och så skönt och va ledig.
    Önskar dig och alla andra en Härlig och fin påsk. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hittade mycket grejer både som jag behövde och inte visste att jag behövde 😏
      Ha en fin påsk och hoppas solen lyser hos er med

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥