lördag 15 oktober 2022

JAKT

Nu har vi varit ute och jagat älg i två dagar och det blev bra utdelning. Två tjurar igår och en kviga idag.

Denna 12a var det en man som sköt och det var hans första älg så det var ju grymt😊
Igår var helt okej väder, lite svettigt emellanåt. Men idag, vilken skillnad! Jag frös så mycket och var genomblöt när vi kom hem! Det regnade lite i alla drev men jag säger bara - bättre att gå och bli blöt än att sitta still på pass och bli blöt! Jag bytte ändå om men det var bara att hoppa in i duschen när vi kom hem så jag kunde tina upp lite. 

Barnen har haft en bra dag med sin farmor, vi började morgonen med att sjunga för Oliver som fyller fem år idag❤️ Han önskade pizza på kvällen så det blev det. 

Ikväll blir det bara att ligga i soffan, vi ska kolla på Lasse-Maja med barnen och när de sover ska vi kolla på Legomasters.

En blöt och matt dag till ända. Om ett par veckor blev vi bjudna på halloweenfest men jag känner bara att jag orkar inte så jag har redan tackat nej. Jag måste få återhämta mig på helgen känner jag. Idag var det jakt, imorn ska Tuva på kalas. Nästa helg ska jag till en jobbarkompis för vi är 5st som tippar på V75 på lördagar så då ska vi äta, dricka vin och spela på hästarna för våra vinstpengar. Sen bara måste jag ha en ”bara-vara-helg” men barnens kusin har kalas helgen efter men vi får se om mannen jagar eller om vi ska dit. En dag i taget 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥