söndag 9 oktober 2022

KALASANDE

Inlägget innehåller reklam för Outdoorexperten och Eleven SE

Oj oj oj, i fredags var våra vänner här och firade vår 8-åring, igår hade vi först barnkalas och efter ett par timmar senare kom familjerna. Nu är hon firad och väldigt nöjd. Oliver firades med för han fyller nästa vecka. På barnkalaset åt de korv med bröd och sen glass med maränger, sås och strössel. På det andra kalaset blev det smörgåstårtor och jisses så goda de va! Men huvudet hann ju aldrig riktigt repa sig så igårkväll var vi trötta.

Tänk att Tuva är åtta år, hon var ju nyss pytteliten❤️

Tuva fick ryktväska, ridskor, skyddsväst mm som hon kan inviga på onsdag.
I onsdags va det sista gången hon red på Sack så på onsdag blir det ny häst. Förra gången hade han galopperat med henne men det hade gått bra. De har börjat trava lite över bommar och hoppa lite smått men galopp har de inte börjat med.
Mellan kalasen hade vi lite tid att ladda om så jag invigde mina nya löparskor, det är 6e paret jag köper från Saucony jag är så jäkla nöjd med modellen och jag köpte ju nyss de gröna i samma modell som dessa men de är 0,5 storlek för stor men de fanns inte i mindre storlek och jag kunde inte motstå färgen. Riktigt sköna skor så har du aldrig testat - gör det!
I veckan hade jag en jobbarkompis som fyllde jämnt och en som fyllde jämnt i augusti och vi firar bara jämna födelsedagar men jag fixade presenterna denna gången och de blev från Rituals, vem älskar inte deras produkter? 
Själv blev det parfymen från Fleurs de l´Himalaya aaaaah, den luktar sååååå gott!

Idag är mannen nere i Skåne hos en gammal kompis och hjälper han lite med renoveringen, jag och de små var ute och hade "rörelseglädje", de cyklade och jag joggade, de bestämde runda och tempo. Det blev 7km och sen tog vi söndagsfixen med dusch och tvättade håret. Vi ligger nerbäddade i soffan och ska inte göra många knop till idag. Ligger i pyjamasar och tittar på film. Hoppas ni haft en bra helg♥

4 kommentarer:

  1. Grattis Tuva nu är det bara en ponny som fattas 😘 en B-ponny hade passat dig jättebra 🌟
    Grattis till Oliver några dagar i förskott 💓

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hade varit nåt, jag hade med velat men vi har ju ingen plats...

      Radera
  2. Grattis Tuva, precis nyss var du så liten nu är du en riktig hästtjej, så roligt. Och lillebror grattis till dig också, tiden den står då inte stilla. Härligt med ny parfym. Ni får flytta till Skåne skulle inte det va roligt? Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tror hon blir en riktigt inbiten hästtjej, kul att hon hittat sitt intresse. Jo det hade varit skönt att flytta ner till Skåne men barnen har ju sina olika skolor här. Jag tycker det är synd att ta väck dom, men kanske senare i livet, vem vet?

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥