tisdag 25 oktober 2022

LITE TRÄNING

Nu var det längesen det blev lite träningssnack här… Jag har varit inne i en liten inte-så-motiverad-fas här, i flera dagar gick jag nere på bandet 40-60 minuter/om dagen. Ibland joggade jag 5km och ibland blev det både jogging och gång på 5-14km. Idag var det min långa tisdag så då tänkte jag att jag tar rundan på 8km som jag alltid tar denna dagen. Jag gav mig ut och hade lite sisådär motivation men jag hade ju 60min på mig på min rast så jag tänkte kämpa iallafall. Efter 1,4 km tog det stopp för jag vet inte om det var jag som skrämde hästen eller det var en annan häst som busade med den men rätt som det va när jag sprang förbi så tog hästen ett skutt och hoppade ur hagen. Jag vet vem som bor där för hon är släkt med min granne men jag hade ju inga telefonnummer men jag hade ju inte mage att bara skita i hästen och springa vidare. Till slut efter några samtal fick jag tag i ägaren som precis slutade jobbet men hade en bit hem, jag stannade och försökte få in hästen i stallet och fjäskade med lite hö. Tillslut fattade den att jag inte var farlig så den stod och åt mat i min hand och blev lite närgången men jag vågade inte göra några hastiga rörelser som att hoppa upp och lägga runt ett grimskaft då hästen är ganska hög. Så vi kelade lite medans jag väntade.
Ett föl från förra året❤️
Den hade flera kompisar i hagar runtomkring
Sen blev jag accepterad och hon blev väldigt närgången. Hon ville till och med ta en tugga av håret😂

När jag kom därifrån hade jag inte så mkt tid kvar på min rast så jag fick ta en annan runda istället. Jag kom totalt 7km med lite blandad jogging och gång. Jag hann i tid till vårt möte iallafall men duscha fick jag göra hemma! 
Jag kommer kämpa vidare och till slut kommer väl den där rundan när jag kommer vara 100 taggad igen. Lite styrketräning istället kanske? Jag går ju alltid mina 30 min på jobbet varje dag i vilket väder det än är. Idag hade jag bara tur att jag slapp ösregnet som kom bara 15 min innan jag gav mig iväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥