onsdag 31 maj 2023

SISTA MAJ

Jag får nästan lite ångest av att nästa gång jag vaknar så är det juni! Jag tycker det går sjukt snabbt och är inte alls bekväm med det.

I söndags när vi va och åt så delade jag och Thea på en vanlig hamburgare och en halloumiburgare. Halloumi är nog snäppet godare faktiskt.
Jag och Tuva har varit på ridskolan i måndags. Under tiden fick mannen följa med Oliver på hans avslutning på förskolan, de hade fika och barnen fick ta hem sina saker de gjort under terminen.
Alltså kolla in Bobs mustasch 😂
Vårens sista livepass med Lets Run var i tisdags men då va mannen och Oliver på fotbollen och jag cyklade in på Olivers föräldramöte på hans nya skola. Cyklade 18km totalt😊 När jag kom hem nattade jag ett av barnen sen gav jag mig iväg på kvällens intervaller. Jisses så skönt det va!! 
Så himla glad att jag fixade intervallerna bra! 1-2-3-4-3-2-1 minuters intervaller med 1 min vila emellan. Olika snabbhet på olika långa intervaller! Så idag hade jag vila vilket passade bra när jag hade stängning på jobbet.
Nu är jag redo för 2 mornars öppningar innan långhelg😀 Men som sagt, imorn är det juni….

2 kommentarer:

  1. Håller så med dig tiden den går så snabbt alldeles för snabbt. Älskade syrener det är verkligen sommarlov, det smyckade vi skolsalen med på min tid känns som ett annat liv. En riktigt cool häst hon har ju så vacker stil där på hästryggen duktig tös. Vad du är flitig med motion, jag ska gå en runda men har gräsligt ont i ett ben från ryggslutet ner i låret och skenbenet tippar på ischias eller reumatismen så drygt.
    Ha en fin torsdag/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tiden mellan hägg och syrén är som allra finast. Ja hästen är fin med sina lurviga ben men går väldigt lugnt och sakta.
      Usch hoppas du blir av med din värk nu när det kommer lite värme♥

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥