söndag 27 augusti 2023

LOVE LIFE

Jag är väldigt dålig på att skriva… Men jag njuter av livet och känner mig väldigt till freds med det😊 Vi håller på med inskolningar på jobbet och det är ju alltid lite tufft med de små liven när de inser att de inte ska tillbringa hela dagarna med sina föräldrar mer. I början tyckte jag det var jättejobbigt när barnen var så ledsna men nu vet jag ju att det går över, ge det ett par veckor sen kommer det bli bra❤️ 

Igår åkte jag och barnen till Växjö för Oliver behövde gympaskor och inneskor till skolan. Jag åker aldrig till stan en lönehelg igen! Fasen vad köer - precis överallt! 

Vi tog mc-drive innan vi åkte hem, jag laddade upp med denna salladen innan jag skulle ut och springa. Den är såååå god!
Jag köpte ett löparbälte som jag tänkte testa men jag skulle ju inte springa så långt igår så jag tog inte med det. Sen fick jag feeling och tog 16km så då ångrade jag mig att jag inte tog med mig bältet iallafall.
Nu ska vi åka och köpa en mikro, jag eldade ju upp den gamla och vi har klarat oss bra utan men det är ju ändå en smidig mackapär så nu blir det en. Sen ska jag och barnen cykla och plocka kantareller, såg en hel del igår när jag sprang😀 Jag tycker det är avkopplande och älskar att gå i skogen, det är återhämtning för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥