torsdag 31 augusti 2023

VILL SPRINGA EN HALVMARA

Idag var det inget roligt väder att ge sig ut och springa i, jag hade ändå planer på att vänta ut regnet men med facit i hand hade det bara blivit ännu större vattenpölar att ta sig igenom. Jag gav mig iväg med Sune innan maten och när han följer med så är det snabbare takt än mysjogg! På 7 km var jag totalt dyngsur och kunde vrida ur mina kläder och det plaskade i skorna. Det såg ut som jag kom rakt ut från duschen för håret var lika blött. Men vad gör det? Svettig eller regnblöt kan ju kvitta😀 
Både dyngsur och skitig!
Detta stämmer fullständigt! Så skönt att ut för att rensa ur hjärnan. Just nu är den trött efter ledsna barn på inskolning och det tar på en även om föräldrarna (även chefen) tycker att vi har ett grymt tålamod. Men vad ska vi göra? Vår uppgift är ju att få barnen trygga med oss och innan dess kan vi inte börja jobba tematiskt för är de inte trygga så lär de sig inte. Sen klart att vi får in lite vid blöjbyte och kan både prata och sjunga under den tiden och resten av dagen. Men målstyrt får vi vänta lite med. 

På lördag är det halvmaraton i Helsingborg och jag tänkte springa min egen halvmara😉 Mannen ska ut och röja älgpass på dagen så jag har satt ut en sluttid på mitt mål så jag springer en viss tid innan så får jag se om det går vägen, isåfall hinner jag 21km innan jag möter honom så jag kan få skjuts tillbaka. 
Jag skulle ju så gärna vilja ge mig ut på ett lopp men jag vågar ju inte. Jag fick domen IBS av doktorn så jag har fått en tid till en dietist så ska jag se om jag kan få lite bukt med min mage. 
Nu är det dags att släcka lampan och se fram emot att det är fredag imorn efter denna långa veckan! Jag har slutat 18.30, 16.45, 13.30, 16.30 och 17 denna veckan. Snart får vi ett nytt schema och det blir förhoppningsvis bättre.

2 kommentarer:

  1. Har också IBS det är inget vidare det går i skov. Viktigt ha en balans i livet men hur lätt är det på en skala i denna värld vi lever i. Säkert jättebra att du är ute och springer och gör av med dålig energi. Just nu skulle jag gärna vilja kunna gå, suck tre veckor med en skadad muskel och vidrigt ont. Fin söndag/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag fattar ju egentligen inte hur det fungerar men jag har tid till dietist om någon vecka.
      Fy vad tråkigt att inte ens kunna gå... Hoppas verkligen du blir bättre snart♥

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥