onsdag 9 augusti 2023

ATT DET KAN VARA SÅ ROLIGT…

…..Att följa med ut och springa! Så fort jag byter om eller börjar greja med mina hörlurar eller tar fram mina gröna springskor så blir hundarna tokiga! De ställer sig vid dörren, skäller, hoppar och bara rusar runt. De ska med! 

Imorse när jag tittade på vädret så insåg jag att jag skulle bli blöt när som helst på dynet som jag sprang mina 10k så det var lika bra att byta om direkt!

Min löparkompis är ju alltid redo och just nu är han väldigt rastlös och redo för jakt! Jag märker på han att ibland (typ alltid) tycker han ju att vi är helt dumma i huvudet som inte släpper honom lös😂 Fattar vi inte att han vill jaga rådjur nu, helst igår!!

Vi kom runt lite måttligt blöta så vi valde nog ändå bästa timmen att vara ute på.

Sune är ingen hund som vill bli blöt, när han får följa med o springa har regnet noll betydelse! Annat är det vid jakt, då ligger han gärna kvar i soffan speciellt när det är nån månad in på jaktsäsongen. Maister blir så avundsjuk och vill oxå följa med men han orkar tyvärr inte. Han har sina bekymmer och krämpor så han får med på 4km sen räcker det för han. 
Nu är det dags för vinkväll, eller vi ska äta kräftor, paj och lite annat och så det blir lite gott denna lillördag😀

2 kommentarer:

  1. Bra du har en fyrfotad kompis med dig när du springer. Men ack vad det är regnigt och surt visserligen behövde vi det men kan vi inte få sol nu. Men nu är sommarlovet slut och skolan börjar igen hur snabbt gick inte det.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker det har varit en skitsommar rent vädermässigt! Det var ju fint typ tills vi gick på semester. Nä sommaren gick för fort som vanligt och jag är inte redo för mörkt, kallt och regnig höst! Enda positiva är mörkret på kvällarna det gillar jag.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥