onsdag 16 oktober 2024

FÖDELSEDAG, MILO OCH TRÄNING

Igår fyllde Oliver 7år❤️ Den stora lilla killen. Vi steg upp extra tidigt och fixade sen väckte vi honom med sång och paket. Jag hade köpt tårta som de fick äta efter frukosten, lite lyx får de ju ha när de fyller år.
En ny lite större cykel fick det bli. Han kommer växa i den lite mer till våren för just nu är den liiite för hög.
Oliver är så nöjd och cyklen fick flytta ner i källaren direkt. 
I måndags var mannen på utvecklingssamtal med båda barnen och det går ju inte bli annat än stolt❤️ Tuva har ordförståelse som en som går i 6an och Oliver läser 3ggr så snabbt som man ska i hans ålder. Det fanns inget att oroa sig över huvud taget så det är ju skönt!
Vi var ute och gosade med Milo när jag kom hem, han fick flytta ut nu när han vuxit. Han är 2,5 månad och redan större än vad Alma var.
Milos öron är gigantiska.
Vid 18 hade jag ett livepass med långa intervaller. 8, 6, 4, 2 och 1 minuter. Jag hade med mig Sune och det gick riktigt bra idag men det blev ju väldigt mörkt så nästa vecka får jag nog ha med mig pannlampan. Nästa pass är på lördag morgon och då är det passet öppet så alla kan vara med. Det är för att de som ska springa Göteborgsvarvet ska få testa på det gratis, men som sagt, alla kan vara med. Då är det pyramidintervaller 1-2-3-4-5-4-3-2-1 minuter. Häng på vetja🙂

1 kommentar:

  1. Oliver stora killen. Grattis. Jag har läst inne hos dig i många år konstaterar jag. Känns som vi känner varandra lite i alla fall haha. Fin cykel han fick. Det är så roligt när det går bra för barnen, man blir glad i hjärta och själ. Fina kaniner de är så mysiga. Spring inte i mörker Lotte, men skönt du har en hund med dig, det händer så mycket skit så man blir ju rädd. Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥