torsdag 3 oktober 2024

INGEN DAG…

…..är den andra lik! Igår när jag kom till jobbet så stod det en man vid entrén där vi i personalen går in. Jag såg en annan kollega komma gående med en personal från skolan sen gick hon in på gården för att gå in genom barnens dörrar. När jag kommer fram och ska trycka in min kod börjar mannen bröla så jag ställer mig med ryggen emot för att trycka in min kod. Jag tog i fel dörr så jag fick göra det igen. Jag kollade snabbt upp på mannen och gick in och när jag kommer in står personalen och pratar för då hade en förälder ringt och sagt att han var stupfull och skulle in och slå någon. Jag trodde ju det var någon förälder eller skolpersonal eller vad som helst. Inte hade jag kunnat tro att där står en stupfull man 7.20 utanför en skola/förskola…. När barnen kom så hade de sett polisen när de tog mannen så tydligen kom de strax efter mig. 

Annars? Dagarna är rätt intensiva med dessa stora barngrupper så det känns rätt skönt att sätta sig i bilen och köra 50 minuter efter en dag så huvudet får vila innan jag kommer hem. I tisdags var det ett livepass med Let’s Run så då sprang jag med sen har ju kvällen gått i princip. På fredag börjar passet 10 minuter efter jag kommer hem så det är snabba puckar. Nästa vecka hoppas jag att ett livepass blir på lördagen som vanligt. Då är det ju älgjakt så jag hoppas ju att barnens farmor kan komma upp. Annars får jag fråga barnens morfar för de börjar inte jaga riktigt ännu. Jakten börjar på torsdagen men jag känner att jag inte kan komma och be om ledigt det första jag gör. 
I helgen gjorde vi äppelpaj enligt barnens önskemål. Det är ju vansinnigt gott med både äppel-blåbär och rabarberpaj. 

2 kommentarer:

  1. Åh det finns otäcka människor precis överallt. Kollar man på nätet är det faktiskt mest otäcka saker från mord till våldtäkt och det hemska på en förskola jag mår illa av det alltså. Så pass lång väg och köra, men huvudsaken du trivs med nya jobbet. Ha en fin helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är vidrigt att det finns så äckliga människor som söker sig till förskolor/skolor för att få sitt ”gjort”.
      Ja jag har ju en ”lyxtjänst” i mina ögon och jag trivs med det.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥