tisdag 8 oktober 2024

JAKT UNDER LÖPNING

Jäklar vad snabbt det blir mörkt om kvällarna. Det var dags för ett intervallpass här vid 18 och idag satte jag reflex både på mig och Sune och tur va ju det! Jag hade inte en tanke på pannlampa men det hade inte suttit fel.
Vi sprang 10k på både skogsväg, grus och asfalt
Det är alltid spännande att springa med en jakthund, idag har vi drivit både älg och rådjur… När vi jagar djur så är allt vad teknik för löpning som bortblåst! Det är kuta som gäller😂 Annars var det perfekt väderförhållanden att springa i, lite duggregn och 10 grader men jag var rejält skitig om benen när jag kom hem. 
Nu blir det ostbricka och skipbo med Thea. Bra avslutning på kvällen.

2 kommentarer:

  1. Åh vilken vacker älg, inte ofta man får se de så nära. Man får va försiktig på vägarna nu i älgjakten en sådan vill man inte ha på bilen. En god vän från min barndom fick en älg på bilen dottern omkom och pappan svårt skadad, fruktansvärt är några år sen nu men mannen kommer aldrig bli som förr, livet kan ändra sig snabbt Ja men visst det blir fort mörkt och i skivandets stund är klockan strax efter halv sju och det är mörkt. Det är ljusets tid inomhus som gäller. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det varnas varje morgon för älgar på fel sida stängslet eller att det skett en olycka. Jag tycker det är rätt obehagligt att köra så långt varje dag. Ja att krocka med en älg kan ju inte vara kul…. Stackars familjen!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥