söndag 13 oktober 2024

SÖNDAG

Sitter i bilen påväg hem från Växjö, jag vägrar köra när vi ska hit på helgen när det är jag som kör hit varje vardag😂 Idag skulle vi köpa TV och present till Oliver som fyller år på tisdag. 

Igår var det jakt, älg och gris men det blev inget. När vi körde hem så hade rallyt börjat här ute andra sidan vägen så jag hoppade av och sprang in och mötte min bror med sambo som stod och kollade.
Där va ett par bilar som kom på kas och en som publiken fick putta upp. Sträckan skulle köras 2ggr men jag gick hem efter första, jag skulle gräva upp mina dalior innan vi skulle ut till min kusin. Så där var vi och åt mat och spelade kort. Det var skönt med lite sovmorgon imorse och lugn start i soffan med kaffet. 
Nu har vi ett par timmar innan innebandyn börjar och då ska vi titta på Oliver, jag har lovat titta en stund innan jag ska springa. 

2 kommentarer:

  1. Grattis till Oliver, hoppas han blir glad för sina presenter. Usch jag har svårt för sådant bilrally, känns i magen när de går så fort och om de kasar av. Det finns en i Tomelilla som de kör rally på tittar aldrig ditåt när vi kommer där förbi. Ha en fin onsdag/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa, han blev så glad för sina presenter❤️
      Min bror körde rally förut men de var med om en otäck olycka då bromsarna la av när de körde som snabbast. Han har lagt ut sina körningar på youtube men slutet på den filmen visades aldrig och jag har inte vågat se den, för han har ju hela hemma. Men då stod vi och väntade på att han skulle komma och fattade att det hade hänt något. Då ringde han och sa att de skulle åka ambulans och låg utanför bilen och han visste inte hur det gått med kartläsaren. Jag tycker lite kas är kul men inte när de skadar sig!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥