tisdag 26 mars 2024

NU SKA DET SPRINGAS JIHOOO

Äntligen en morgon där jag börjar min vanliga tid denna dagen och då innebär den sovmorgon. Klockan ringde 6.15 och jag känner mig som ny🙂 Förra veckan var en riktig skitvecka, jag var ledsen och nedstämd varje dag. Jag mejlade HR och i helgen gick jag och grät typ hela tiden. Jag såg inte fram emot APT vi hade igår men uppenbarligen hade jag gråtit färdigt så det gick bra för min del. Jag tog på mig rollen som sekreterare så jag skrev på datan om allt vi pratade om, då kunde jag backa och fokusera på annat.
Tuva va hemma själv för första gången igår för de har påsklov denna veckan. Det var verkligen en heldag så jag körde hem och plockade upp henne när jag skulle till Ljungby på en snabbvisit så hade hon lite sällskap. Med min 12-timmarsdag på jobbet var det skönt med ett break😉
I helgen satte jag mina dahlior i påsar, köpte denna i Ullared. Idag skulle det ju bli över 10 grader så det ser jag verkligen fram emot!
Kolla vad jag vann igår!! Ett löpupplägg och jag valde ett 21km level up, så jag ska bli snabbare på en halvmara. Jag hade velat springa det en gång🙂 Jag har ju precis köpt så jag ska vara med i Lets Run vår som börjar på måndag men redan på fredag är det ett intervallpass på morgonen som alla får vara med på. Jag har hållit igen på löpningen nu så jag ska vara helt smärtfri men jag är sååå taggad på att ut att springa igen. Meningen är att jag ska vänta ända till fredag men vi får väl se om jag fixar det. 
Äntligen känner jag igen mig själv med mitt humör och det positiva, låt det förbli så❤️

2 kommentarer:

  1. Skönt du känner dig som ditt vanliga jag! Du har ju haft muskelont så inte så konstigt du inte varit helt piggelin. Det är soligt och vackert hoppas påsken blir fin. Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥