söndag 17 mars 2024

GOD EFTERRÄTT OCH SOM VANLIGT - TRÄNING

Igår hade vi Loshultarna här och vi spelade kort på kvällen så det blev ju senare än vanligt vilket betyder att vi är rätt trötta här😅 Jag ska snart krypa ner, älskar min säng!!
Tuva hjälpte till med efterrätten, så himla god! Å lätt att göra!
Tuvas kompis tog denna bilden igår och så skickade dom den till mig. Så fina, Sune och Tuva gillar verkligen varandra❤️
Igår sprang jag 12km och idag följde jag med in när Oliver skulle spela innebandy, så sprang jag hem. Efter 7km tog det stopp så jag fick gå resten och då tog jag andra vägar så jag gick 9km så det blev en bra runda. Igår fick jag ju minska ner på morfinet när jag skulle ta ett par glas vin på kvällen men nu är jag tillbaks och har några dagar kvar av pillerna. De hjälper verkligen men jag undrar om muskeln läker när jag håller igång hela tiden. Men det tror jag nog. Jag försöker hålla ena armen lite mer still.

2 kommentarer:

  1. Så fint foto på Tuva och sin kompis. Åh tar du morfin det kan du väl inte sluta tvärt med får trappa ner väl? precis som med cortison. Skulle du inte ta det varligt med en skadad muskel så den läks, inget vidare med sådant ont.
    Krya på dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ingen aning om hur det funkar med morfin. Jag fick det utskrivet utan att träffa läkaren… Så jag frågade ju inget om träning men jag märker att jag fortfarande har ont så jag ska inte springa nu på 1v tänker jag. Så kanske det läker.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥