torsdag 21 mars 2024

INGEN BRA REKOMMENDATION

Eller hur? Det stämmer på pricken haha. I måndags när vi hade invigning och öppet hus på jobbet så hade vi väldigt tur med vädret för dagen efter snöade det för fullt… Invigningen…. Ja det är väl mest ett spel för galleriet för det var ingen politiker som var speciellt intresserad av vad vi gjorde eller hur vi hade det, de ville mest upp till fikat kändes det som. Öppet hus var desto trevligare! Där kom ett par av de nya barnen som ska börja senare i vår och hälsade på. Sen en himla massa andra. Det tog mycket energi och har nog inte repat mig än. Tur det är fredag imorn och en tidig sådan!
Ingen bra reklam för detta torrschampo kan jag tycka…
Pannan blev svart och än värre blev händerna…!! Det var första och enda gången jag använder det skulle jag tro. Synd det va en stor flaska😆 Jag tvättade håret ikväll och jag blev svart om händerna igen och det rann svart i schampot. Det kommer jag inte köpa igen.
Den här lille sötnöten spelade in en grattisfilm till sin kompis som fyllde år innan i veckan. Å han är så lycklig, första lösa tanden som han hoppas trillar ut snart.

Vi fick precis ett tråkigt, men väntat, besked. Tyvärr är det livets gång❤️

2 kommentarer:

  1. Nä det kan inte va rätt med det torrshampot absolut ska du skriva en rad till företaget. Det är ju dom som Charlotte Perelli har som stylist, det kan absolut inte va rätt ser ju ut som sot. Han är så söt Oliver stor han är nu, minns när han föddes har med andra ord läst din blogg länge och även minns jag Tuva. Åh beklagar förlusten av en släkting eller vän. Ha en fin lördag/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade inte en tanke på att jag kunde skriva till företaget men tack för påminnelsen! Det ska jag göra.
      Ja, mannens släkting har gått bort.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥