torsdag 14 mars 2024

FÖRST SMÄRTSTILLANDE - SEN TRÄNING

Äntligen en tidig dag, slutade 12.30 så jag tog hem Oliver och en kompis sen sprang jag och Sune en runda innan jag skulle hämta Tuva på skolan. 

I söndags invigde jag mina nya skor, det blev 18.5 km och jag hade Sune med mig. Det kändes sååå bra😊 Jag hade ju känt att jag började få ont i sidan av allt hostande men hostan har ju minskat betydligt. I måndags när jag va på ridskolan så kände jag ju muskeln gick sönder. Fy ända in i…..så ont det gjorde! Jag kunde inte hosta, skratta, lyfta armen eller ens snyta mig. Igår gick det inte längre, jag kom knappt ur sängen så jag ringde vårdcentralen och bad om smärtstillande. Jag fick det utskrivet utan att behöva åka dit, skönt värre! Det var ju ungefär som att komma till himlen. Sån skillnad det blev! Idag har jag kunnat ut och gå, springa, köra matvagnen, lyfta barn och allt som jag brukar göra. Men jag märker när jag behöver stoppa i mig nya piller. 
Nu ska jag vila en liten stund innan jag ska börja med middagen.

3 kommentarer:

  1. Hemskt med en muskel som går sönder. Skadade min lårmuskel i fjor sommar satt i tre veckor kunde knappt gå, den smärtan var vidrig, smärtlindring var fjärde timma för att ens kunna orka med dagen. Kan fortfarande känna av den om jag går för mycket. Krya på dig och var försiktig. Trevlig helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns fruktansvärt och ta sönder en muskel! Men att det sitter i så länge på dig? Kan förstå att det är jobbigt.

      Radera
    2. Hej Lotte. Är säkert också för jag har reumatism och muskelsjukdom. Men du vet ont krut haha. Må väl/MH

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥