söndag 3 mars 2024

OJ JAG RÅKADE KÖPA…

Idag ville barnen köra 4-hjulingen och vi får ju dra igång den med bilen annars startar den ju inte. Perfekt när vi ska gå runda här ute så kan barnen köra för de tycker det är såååå tråkigt att gå😉
Sen gick mina fingrar sin egen väg, de knappade hem ett par nya löparskor…. Jag tror inte jag hade behövt fler egentligen men det var halva priset och min storlek fanns kvar, det måste vara ett tecken haha. De är redan påväg så de vill jag ju inviga snart, eller kanske när Let’s Run drar igång?
Imorn börjar min lååånga vecka och jag 1h rast imorn då jag ska ut och springa en runda. Så träningskläderna är packade och jag är redo! Sen är det möte på kvällen men chefen är i Thailand så vi får se hur det slutar. Vi ska ju snart ha öppet hus på vår nya förskola så vi har ju lite att förbereda. Alla som kan och vill får komma och titta 18 mars 15.30-17.30. Tidigare på dagen har vi invigning med politiker och tidningen och lite ”viktiga” människor. Jag får väl inte säga så, men det känns som lite falskt när det nu för tiden bara handlar om öppet hus och det ska se ut på ett visst sätt. Vi har inte ens fått bo in oss innan det kommer en massa jävla måsten och krav!
Så, det där tänkte jag bara högt men chefen ska få veta vad jag (och förhoppningsvis de andra) tycker när hon kommer tillbaka. Någon gång måste det väl komma fram hur alla mår och tänker? Jag är ju lite dum där ibland för jag framför oftast allas åsikter för att alla inte vågar säga vad de tycker och tänker själva. Å då blir det jag som får skiten sen, likadant när ”vi” skickat mejl högre upp. Så jag ska lära mig att backa lite ibland. Men jag tycker ju att det måste komma fram och inte bara snackas runt.
Japp, nu kör vi - ny vecka haha

3 kommentarer:

  1. Kanon med bra skor till dig du som springer så mycket det är du ju värd och ha. Det är väl ganska typiskt hur det är på ditt jobb. En fin fasad utåt men inte inåt. Du blir lätt utnyttjad där av din kollegor för du vågar stå upp för hur det är, tror du vinner i längden på det att säga till, våga och va öppen. Lycka till med mötet och öppna huset.
    Må väl och hoppas din hosta snart är ett minne blott/MH

    SvaraRadera
  2. Barnens favorit är även här 4 hjuling och liten cross. Äntligen börjar bödret bli skönt så de kan ut å köra.
    Ska komma igång med lösningen igen efter ett längre uppehåll men så skönt när man kommit igång.
    Var lan man hitta prisvärda men ändå bra skor? Svårt för att hitta några som är sköna tyvler jag.

    Hejja vår/sommaren så träningen blir vad den en gång varit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men det fina vädret försvann igen...
      Jag har fastnat för Saucony, köpte mitt 9 eller 10:onde par nu. Jag har 2 par Triumph 20 och med de studsar jag fram. Jättesköna! Jag köpte på Stadium outlet som hade de för halva priset. Ett tips är att om du hittar ett par du vill ha så kolla alltid pricerunner så du får tag på de billigaste stället.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥