måndag 11 mars 2024

EXCEL OCH ULLARED

Ny vecka och de bara flyger förbi, snart Påsk liksom men det är så skönt att gå mot ljusare tider. På jobbet har vi fullt upp med förberedelser inför invigningen men det känns som att vi skulle behöva sova en vecka efter det för nu är det så mycket måsten som ska göras. En efter en blir sjukskriven med så jag bokar vikarier på löpande band. Vikarierna + vårt schema göra jag i Excel, använder någon av er det? Jag tycker det är ett himla bra program så länge jag vet hur jag ska göra. Jag kan ju bara göra det jag gör men skulle vilja lära mig mer. Jag hade kunnat tänka mig gå en excelkurs för att få ut mer av det eftersom det är ett bra program/hjälpmedel.
Igår var jag och 2 jobbarkompisar i ULLARED, vi skulle göra en trevlig utflykt och på vägen dit stannade vi på ett ställe och åt frukost.
Det var stört omöjligt att få till en bild med solen mot oss. Vi handlade lika mycket med ett spann på 100:- mellan oss ändå var den enes vagn proppfull och en annan lite mindre. Mycket folk eftersom många hade sovit över för Pernilla Wahlgren hade varit där dagen innan. Jag trodde ju inte att det skulle vara så mycket folk igår eftersom hon just varit där dagen innan. Men nä, de sov kvar. 
Hemma så jag hann packa upp innan mello sen sov jag gott!

2 kommentarer:

  1. Det kan inte va lätt med sjukskrivna. Går mycket virus med hosta ännu så drygt. Va kul med Ullared tycker du det är billigt? Har inte varit där på mist tio år haha, orkar inte gå runt där. Pernilla Ws kläder är fina bad min släkting köpa en tröja rätt billiga kläder till på köpet. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja vissa saker är billiga i Ullared men inte så billigt som det var innan. Jag köper alltid tandborstar till eltandborsten + rakblad till mannen när jag är där. Det är rätt mycket billigare där uppe.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥