fredag 8 mars 2024

VÅRVÄDER

Wawawawaaaaoooow vilket vääääder!! Det är ju heeeelt underbart❤️ Å igår innan jag körde till jobbet 5.40 så såg jag ju konturerna av vägen när jag slängde soporna och tänkte att snart kan jag ju för sjutton springa en morgonrunda innan jobbet. Det är ju ljust tills jag kommer hem. Men snart flyttas klockan så jag kan springa senare på kvällen med. Jag sprang senaste rundan i måndags för jag hostade sönder min muskel efter det. Inatt gjorde jag framsteg, 1a natten jag sov hela utan att gå upp och hosta! Men nu är det fredag och jag har precis varit ute och gått i det fina vädret. Jag stänger idag men det gör inget när jag har känslan av fredag😎 Sen ska jag och ett par tjejer på jobbet iväg imorn och det ska bli roligt.

2 kommentarer:

  1. Inget vårväder här inte det blåser så mycket och endast två plusgrader. Kallt som bara den men för en vecka sen hade vi vårskönt,. Ha det så trevligt med dina vänner/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det därra vårvädret försvann igen.... Det är fortfarande minusgrader här nu och klockan är snart 11... Det blåser och är allmänt otrevligt väder ;)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥