onsdag 22 december 2010

KVÄLLSMYS

Nu har Loshultarna åkt hem. Barnen har bytt julklappar och vi har ätit tacos. Provat Asti Zinzano, den ljusa som är såååå god!! Det är nog det enda jag TYCKER OM... Har ju inte hittat något vin jag gillar.... Det finns en snaps på sorello med som jag t o m kan behålla nån sekund i munnen!! Den är riktigt riktigt god!! Det är turkisk peppar och något annat i, bla tequila rose. Annars finns det inget som jag verkligen gillar. Tyvärr. Jag vet en som tycker det är hopplöst att blanda drinkar till mig för jag bara grimaserar och tar inte mer än en klunk ändå....

Max frågar hela tiden när vi ska gå och lägga oss. Men han får som svar att jag hindrar ingen från att sova... Men han FÅR gärna va vaken en stund till för jag vill gärna sova lite längre än till 7 imorn. Fast innan 21 ska de va i säng för då är det "Morden i Sandhamn" och det får de inte se!!

Ikväll är Tysklandsresan bestämd, till min fest. Men jag ska inte med och handla. Jag skriver bara önskelista ;-)

Joppe står och förbereder maten inför imorn, men det blir ingen julmat!! Det blir chicken thai. Thea skriver i sin nya bok hon fick i adventskalendern, jag säger bokstäver. Max tittar på sina hundvalpar. Pyjamasarna är på och de är redo för sängarna om en stund. Imorgon ska vi rensa lite på rummet igen så de får plats med julklapparna. Å så ska vi "måla pepparkakor". Sen ska vi tända massor av ljus och bara mysa!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥