lördag 25 december 2010

SOVMORGON SOM FÖRSVANN

Jag som skulle ha sovmorgon... Vaknade och kunde/ville inte somna om igen. Men nu ska jag tömma kameran och sen ska jag krypa ner i sängen igen!!

Jag, brodern och hans flickvän, vi som var här, åkte ut till mamma vid 12. Vi samlades alla, föräldrar, barn åt olika håll, de flesta respektive, lillskrutten och hans mormor, så vi var några stycken. Vi åt julbord, glögg och godis och kakor. Sen va några tvugna att ge sig av på annat håll. Vi andra kollade på Kalle, men jag förstår inte varför det är så svårt att hålla sig vaken!? Jag somnar ALLTID!!
Sen blev det klappar och gröt. Lillskrutten fick flest :-) Tänk att han varit så snäll de 3 veckor han funnits. Eller är det kanske för att han inte hunnit hitta på nån skit än!?
Klabbe och Smulan va de som tog mest plats i soffan och snabbast på att få plats :-) Smulan ser alltid så oskyldig ut.
Klabbe fick en julklapp som han inte ville släppa ifrån sig. När jag väl fick upp det  blev han överlycklig och försvann med sin klubba i munnen. När den va slut skuttade han upp i mitt knä och ville ha mer :-)
Men jag undrar om det blir nån jakthund av den här kelgrisen.... Helst vill han ligga i knät och få massa kel!!

Nu ska jag krypa ner under täcket och värma mig igen. Fast det hade varit gott med kaffe... OJ, min medicin får jag nog ta iaf, den glömde jag helt igår....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥