tisdag 29 mars 2011

MISSAT PLAN

Joppe ringde för någon timme sen och de hade missat planet. Gps'en visade de till fel flygplats... Tur att de får ha hyrbil hem!! Men istället för att vara hemma runt 23 är han hemma typ runt 04... Jaja, huvudsaken är ju att han kommer hem :-)

Det va lite svårt att få barnen att somna idag. Vi läste ute i soffan innan de la sig. Men sen va det nån som inte va tyst så den andra inte kunde sova. Helt plötsligt ville Thea inte sova uppe längre så vi bar ner madrassen så nu ligger hon på golvet. Men sover gör de iallafall.
Max har sån hosta, hostmedicinen hjälper inte så jag försökte väcka honom och ge Alvedon men han ville inte vakna... Få se om han vaknar inatt och kan ta det, annars få jag sova med kudden över huvudet.

Jag kan knappt hålla ögonen öppna så snart väntar sängen på mig. Thea fick ge katterna sin förbaskade illaluktande burkmat så nu är de nöjda. Å de busarna stack ut imorse när vi skulle till dagis/vårdcentral och så vägrade de komma in. De va lagom glada när jag släppte in de halv 2... Det är fina innekatter det...

Imorn måste jag kolla håret på barnen. Det går löss och kräksjuka på dagis och jag hoppas att vi slipper bägge delar!!

Nu är ljusen tända här så det är mysigt men det gör mig tröttare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥