fredag 18 mars 2011

NU E DE KVÄLLE

Nu har vi tagit kväll!!


Idag va det ju då avslutning på skidskolan. I slutet va Trolla med och lekte Kom alla mina kycklingar.

Det är synd att det snöat så mkt idag, men bara skidglasögonen va på så gick det galant :-) Jag har aldrig åkt ankarlift förut när den stannat mitt i backen. Men idag stannade den 1/3 i backen och jag tappade balansen och landade pladask i backen. Å denna gången glömde jag föra undan hängslena under jackan så de fastnade och gick av på köpet. Men jag kravlade mig ur kön och tog en liten "genväg" i skogen och ut i nästa backe. Sen gjorde jag ett nytt försök och då stannade den preciiis när jag hoppat av!! Min fasa va att den skulle stanna innan toppen för där va det en riktigt brant backe upp. Men där hade jag tur som hann upp :-)

Efter skidskolan sen åkte vi vidare. Halv 4 gav jag upp, då tog jag en promenad och köpte fredagsmys. Lösgodis för 130 spänn... Visst, godiset är aningens dyrare här uppe men det blev rätt mkt ändå... Å så gick jag förbi tidningshyllan och där såg jag direkt Så blir du av med ditt sötsug så den tidningen högg jag!! Jag kan inte äta så mkt godis som jag gör...
Sen gick jag tillbaka till backen igen och hämtade Max. Vi åkte hem och åt lite macka. Men nu är alla hemma igen och om en stund blir det kvällsmat. Lite rester får det bli.


Max va lycklig, han mötte sin kompis, Trolle, när vi skulle gå hem :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥