måndag 28 mars 2011

SMÅFIX OCH LÄNGTAN

Mmm nybakat bröd och kaffe, det sitter fint det :-) Jag gjorde brödet igen och det är lika gott denna gången.
Om en timme ska jag bege mig av en liten runda, fixa lite saker innan jag ska hämta barnen. Jag ska ringa min lilla farmor med, det va längesen vi pratade nu. Helst plötsligt blev den där gott om tid  inte alls så himla gott om tid längre... Jag ska äntligen skicka iväg den där Odd Mollytunikan i ett paket. Den har hängt på dörren ett par veckor nu.
När barnen kommer ska de få (om de vill) göra korvstroganoff och ris. Själv nöjer jag mig med sojakorv och sallad. Men iallafall, de brukar vilja hjälpa till i köket så jag tror inte de säger nej ikväll heller :-) Ikväll kommer våra matkassar med. Det lät rätt gott den här veckan. Alltid lika spännande.

Ååå va jag saknar barnen!! Som tur är så går en vecka precis lika fort när jag inte har barnen!! Speciellt nu när jag är iväg på träning och sånt. Den här veckan ska de bara vara på dagis 2 dagar, jag vill inte ha de där när jag är hemma!! Jag ska till vårdcentralen 2 dagar och träffa gruppen. På fredag har vi föreläsning om stress och det ska bli väldigt intressant!! Imorn är väl en sån där känslodag igen tro jag.... Huu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥